6 marraskuun, 2023

Mitä kivaa odotettavissa?

Taloushallintofoorumi lähestyy ja on aika hieman fiilistellä tulevaa.

Taloushallintofoorumi järjestetään tänä vuonna hyvien kulkuyhteyksien päässä Sokos Hotel Ilveksessä Tampereella. Uudistettu hotelli tarjoaa erinomaiset palvelut foorumille. Tampereen huikeissa koskimaisemissa kohoava maamerkki on tapahtumien keskipiste, jossa viihdytään.

Tapahtuman kaksi päivää sujuvat mukavasti hotellin uudistetuissa tapahtumatiloissa, jossa pääsemme nauttimaan herkullisista lounas- ja taukotarjoiluista ohjelman lomassa.

Osallistujia on tällä hetkellä jo reilu sata, joista valtaosa on tulossa tapahtumaan paikan päälle. Se tuo mukanaan hyviä kohtaamisia sekä keskusteluja uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Tapahtuman yhtenä tavoitteena onkin koota kiinteistö- ja rakennusalan taloushallinnon ammattilaisia saman katon alle tarjoten ajankohtaisia ja yhdistäviä teemoja.

Ensimmäisen päivän puheenvuorojen jälkeen on hetki aikaa levähtää ennen yhteistä illallista. Tunnelmallinen illallinen järjestetään hotellin ravintolassa ja se tarjoaa upeat puitteet verkostoitumiselle ja illanvietolle. Menu tarjoaa syksyn inspiroimia herkkuja.

Taloushallintofoorumin toisena päivänä aamupäivä rakentuu rinnakkaisohjelmista, joista voit valita itseäsi kiinnostavat puheenvuorot. Ohjelmiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit valita osallistumisesi ja mielenkiintosi kohteet vasta tapahtumapäivänä. Puheenvuoroihin ja puhujiin kannattaa kuitenkin tutustua jo etukäteen.

Taloushallintofoorumi on yksi syksyn odotetuimmista tapahtumista.

Taloushallintofoorumissa kohdataan!

« takaisin edlliselle sivulle