Tietoa tapahtumasta

Osallistujan tietopaketti Taloushallintofoorumiin

Yleistä

Tervetuloa Taloushallintofoorumiin 19.-20.10.2022 Sokos Hotel Triplaan Helsinkiin!

Tapahtuma järjestetään hybriditoteutuksena, eli voit osallistua tilaisuuteen myös etäyhteydellä. Kysymme osallistumistapaa osallistujilta ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Taloushallintofoorumiin 2022 täältä. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 12.10.2022.

Osallistumismaksu koko seminaariin on 750€ + alv per henkilö. Osallistumismaksuun sisältyy paikan päältä osallistuvilta ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä illallinen.

Saapuminen

Sokos Hotel Tripla (Fredikanterassi 1 B, Helsinki) sijaitsee Pasilassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien ääressä Mall of Triplan yhteydessä.

Illallinen

Ensimmäisen päivän päätteeksi kokoonnumme yhteiselle illalliselle verkostoitumaan ja tapaamaan sekä uusia että vanhoja tuttuja. Illallinen järjestetään hotellilla ja se sisältyy osallistumismaksuun.

Majoitus

Tarvittaessa voit varata majoituksen Sokos Hotel Triplasta. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 152€/2hh/vrk ja 132€/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin joko puhelimitse +358 300 870 000 /yksittäiset huonevaraukset tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi.

Teethän hotellihuonevarauksesi 28.9.2022 klo 18.00 mennessä kiintiötunnuksella ”BKIINKO22”. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä tapahtuman yhteyshenkilölle raija.paakkonen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Covid-19

Koronaviruspandemia voi aiheuttaa muutoksia tapahtuman toteutukseen, johtaa tapahtuman siirtämiseen toiseen ajankohtaan tai peruuttaa koko tapahtuman järjestämisen. Järjestäjä saa harkintansa mukaan vapaasti päättää kyseisistä toimenpiteistä.

Järjestäjä ei vastaa osallistujalle näistä aiheutuvista viivästyksistä, kuluista ja/tai vahingoista. Tapahtuman sisällön muuttuessa, sen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä toiseen ajankohtaan, sovelletaan laskutettujen osallistumismaksujen osalta samoja periaatteita kuin yllä ylivoimaisen esteen osalta on niistä mainittu.