Tietoa tapahtumasta

Osallistujan tietopaketti Taloushallintofoorumiin

Yleistä

Tervetuloa Taloushallintofoorumiin 15.-16.11.2023 Sokos Hotel Ilvekseen Tampereelle.

Tapahtuma järjestetään hybriditoteutuksena, eli voit osallistua tilaisuuteen myös etäyhteydellä. Kysymme osallistumistapaa osallistujilta ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Taloushallintofoorumiin 2023 täältä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 1.11.2023.

Osallistumismaksu koko seminaariin on 795€ + alv per henkilö. Osallistumismaksuun sisältyy paikan päältä osallistuvilta ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä illallinen.

Ilmoittaudu mukaan Early bird -hintaan 600€ (+ALV) 15.8.2023 mennessä.

Saapuminen

Sokos Hotel Ilves sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereella, osoitteessa Hatanpään valtatie 1. Juna-ja linja-autoasemat sijaitsevat alle 500 metrin päässä hotellista. Katso kartta ja ajo-ohjeet täältä.

Illallinen

Ensimmäisen päivän päätteeksi kokoonnumme yhteiselle illalliselle verkostoitumaan ja tapaamaan sekä uusia että vanhoja tuttuja. Illallinen järjestetään hotellilla ja se sisältyy osallistumismaksuun.

Majoitus

Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin +358 300 870 000 /yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä tapahtuman yhteyshenkilölle raija.paakkonen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Covid-19

Koronaviruspandemia voi aiheuttaa muutoksia tapahtuman toteutukseen, johtaa tapahtuman siirtämiseen toiseen ajankohtaan tai peruuttaa koko tapahtuman järjestämisen. Järjestäjä saa harkintansa mukaan vapaasti päättää kyseisistä toimenpiteistä.

Järjestäjä ei vastaa osallistujalle näistä aiheutuvista viivästyksistä, kuluista ja/tai vahingoista. Tapahtuman sisällön muuttuessa, sen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä toiseen ajankohtaan, sovelletaan laskutettujen osallistumismaksujen osalta samoja periaatteita kuin yllä ylivoimaisen esteen osalta on niistä mainittu.