7 kesäkuun, 2021

Ohjelmistorobotiikka auttaa taloushallinnossa

Ohjelmistorobotiikka on uusi toimiala ja sen avulla voidaan automatisoida esimerkiksi taloushallinnon rutiiniprosesseja. Ohjelmistorobotiikalla tarkoitetaankin työtä, jossa ohjelmisto suorittaa manuaalisia, toistuvia tehtäviä eri työvaiheissa. Taloushallinnossa tämä voi tarkoittaa esimerkiksi Y-tunnuksen tarkastamista tai vaikkapa ostolaskujen sisällön läpikäyntiä. Kun ohjelmistorobotiikka huolehtii rutiinityöt, asiantuntijoilla jää enemmän aikaa mielenkiintoisemmalle työlle. Samanaikaisesti prosessien läpimenoaika lyhenee ja laatu paranee.

Senaatti-kiinteistöt ovat onnistuneesti automatisoineet taloushallinnon prosessejaan ja työvaiheita ohjelmistorobotiikan avulla. Yksi Taloushallintofoorumin odotetuimmista esityksistä onkin Senaatti-kiinteistöjen Jussi Hirvelän ja Efiman Markus Turusen esitys ohjelmistorobotiikan onnistuneesta käyttöönotosta. Emme malttaneet odottaa marraskuun saakka, joten kysyimme jo nyt Hirvelältä ja Turuselta miksi Senaatti-kiinteistöt päättivät lähteä automatisoimaan taloushallinnon prosessejaan ja millaisia haasteita matkan varrella he kohtasivat.

Katso video ja kuule heidän mietteitään automaatiomatkasta!

 

Taloushallintofoorumin 2021 teemoja ovat muun muassa robotiikka ja digitalisointi, kiinteistöveron muutokset sekä Covid19-pandemian vaikutukset asuntomarkkinoihin ja talouteen. Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi syksyn mielenkiintoisimpaan tapahtumaan!

« takaisin edlliselle sivulle